Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Balıkesir'de bir Kadın Kendini Asarak intihar etti

Balıkesir

Eşini telefonla arayıp, intihar edeceğini söyleyen S.E. (29) isimli bayan canına kıydı.

Eşini telefonla arayıp, intihar edeceğini söyleyen S.E. (29) isimli bayan canına kıydı.
Balıkesir`de, bir çocuk annesi S.E.(29), kahvehane işleten eşi O.E`yi (34) cep telefonundan arayıp intihar edeceğini söyledikten sonra kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi. 
S.E`nin ölüm haberini alan yakınları, eşinden şiddet gördüğünü ileri sürdü.
Edinilen bilgiye göre; olay, dün saat 08.00 sıralarında 1. Sakarya Mahallesi`ndeki evde meydana geldi. Trabzon`da yaşayan ve daha önce 3 evlilik yaptığı öğrenilen S.E. isimli bayan, bir yıl önce Balıkesirli O.E. ile görücü usulü tanışıp evlendi.
Önceki evliliğinden bir engelli oğlu olan S.E. çocuğunu da yanına alıp yeni bir hayat kurmak üzere Balıkesir`e yerleşti. Bir süre sonra çift arasında, geçimsizlik başladı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen S.E. iddiaya göre yakınlarına, eşinden şiddet gördüğü yönünde yakınmalarda bulunuyordu. Eşini cep telefonundan arayan S.E. intihar edeceğini söyledi. Telefonda eşini ikna etmeye çalışan O.E. telefonun kapanmasıyla hemen eve gitti. İçeriye girdiğinde eşi S.E`nin odanın tavanındaki demire iple kendini asılı halde gördü. Eve gelen sağlık ekibi S.E`nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından S.E`nin cesedi, ölüm nedeninin tespiti için otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu`na kaldırıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı